Яскраві фотошпалери з УФ друком

Яскраві фотошпалери з УФ друком

ТМ Шпалерняпропонує Вам яскраві гарні фотошпалери з УФ друком. Тепер фотошпалери у Вашому будинку будуть ще більш насиченими і яскравими, екологічніше і реалістичніше!

Чому ж УФ друк дозволяє створювати яскраві фотошпалери зі стійким зображенням? УФ друк (UV друк) - це друк з використанням УФ-затверджувальних чорнил. При впливі УФ-випромінювання, чорнила полімеризуються, переходять у твердий стан і залишаються на поверхні матеріалу. Вони не вбираються в матеріал, і саме тому зображення залишається яскравим, насиченим і стійким. Для друку ми використовуємо сучасне обладнання, високоякісні чорнила та матеріали, які дозволяють створювати справжні шедеври, які зроблять Ваш інтер'єр ще більш стильним.

Фотошпалери з УФ друком

УФ друк фотошпалер - Арт-Шпалери

Інший тип друку

Інший тип друку фотошпалер

Завдяки УФ друку всі Ваші мрії і сміливі ідеї в оформленні інтер'єру збудуться. Ви зможете створити дизайн, про який давно мріяли, і насолоджуватися яскравими фарбами і реалістичними зображеннями на будь-яку тематику у себе вдома!

Фотошпалери з УФ друком - це:

Яскраве стійке зображення

Завдяки технології нанесення чорнила під впливом УФ-випромінювання, зображення на фотошпалерах стає яскравим, стійким, з насиченими кольорами і відтінками. Крім цього, фотошпалери з УФ друком жиро- і водостійкі, мають високий ступінь захисту від стирання і впливу хімічних елементів. Ви зможете довгий час насолоджуватися фотошпалерами і не переживати, що з часом вони стануть тьмяніше.

Екологічність

Фотошпалери з ультрафіолетовим друком практично не мають запаху, тому їх можна використовувати в будь-яких приміщеннях - у дитячій кімнаті, спальні, вітальні, офісі, на кухні або в кафе. Ми друкуємо фотошпалери на сучасному обладнанні з використанням якісних матеріалів і чорнил, тому Ви можете бути абсолютно впевнені в їх екологічності та безпеки для здоров'я.

Фотореалістичне зображення

УФ друк дозволяє наносити на фотошпалери чітке яскраве повнокольорове зображення високої якості. Саме це робить їх ще більш яскравим і виділяється на тлі фотошпалер, надрукованих іншим чорнилом. Фотореалістичне зображення виглядає особливо органічно, воно ніби створено разом із самим виробом. Завдяки ефекту об'ємності і реалістичності, в приміщенні можна створити унікальну атмосферу і оригінальний стиль дизайну.

Якщо Ви мрієте про модний інтер'єрі з яскравими фотошпалерами, то інтер'єрний УФ друк стане Вашим кращим вибором!

Фотошпалери з УФ друком

Яскраві фотошпалери з УФ печаткою - Арт-Шпалери

Інший тип друку

Інший тип друку фотошпалер

Просто виберіть з нашого каталогу фотошпалер вподобане Вам зображення, і вже дуже скоро Ви зможете зробити свій інтер'єр оригінальним і стильним. ТМ Шпалерня також пропонує УФ друк фотошпалер з Вашим зображенням, послуги дизайнера і вибір текстур для шпалер.

Вам потрібно лише зв'язатися з нашими менеджерами будь-яким зручним для Вас способом, і ми відповімо на всі Ваші запитання, допоможемо вибрати підходящий сюжет для фотошпалер, спосіб оплати і доставки.

Фотошпалери "ШПАЛЕРНЯ" Міста
Київ Львів
Харків Одеса
Вінниця Полтава
Дніпро Рівне
Дніпродзержинськ Сімферополь
Житомир Суми
Івано-Франківськ Тернопіль
Кременчук Херсон
Кривий Ріг Хмельницький
Луцьк Черкаси
Миколаїв Чернігів
Ужгород Чернівці
Нікополь Каталог Шралери на Замовлення
Фотошпалери за кольором
Білі Бірюзові
Чорні Зелені
Червоні Рожеві
Сірі Помаранчеві
Коричневі Жовті
Фіолетові Бежеві
Сині 3Д Обої - Фотошпалери 3D