Фотошпалери з орхідеями - ніжний квітковий дизайн інтер'єру

Вважається, що орхідея - це символ такого знака зодіаку, як риби. Звертаючись до астрології, ми дізнаємося, що енергією орхідеї управляє Сонце. І так само, як сонячні промені наповнюють Землю світлом, фотошпалери "орхідеї" в інтер'єрі наповнять його радістю і подарують оточуючим добрий настрій. Ми можемо рекомендувати використовувати фотошпалери з орхідеями як завершальну ноту в кімнаті, де найчастіше збирається багато різних особистостей, наприклад, у вітальні, адже орхідея ще й символ гармонії.

Істинним любителям квітів і естетам припаде до душі такий подарунок, як фотошпалери «орхідея на каменях». Споглядання цього сюжету налаштовує на позитивний лад, дарує сили до нових життєвих звершень і заспокоює.

У вченні Фен-шуй орхідея символізує зародження високих духовних почуттів - любові і ніжності. Молода пара, яка вперше зважилася на спільне проживання і задається питанням про те, як урізноманітнити й оживити свій інтер'єр, внести в нього особливий індивідуалізм, може зупинити свій вибір на фотошпалерах із зображенням цих квітів.

Шпалери орхідеї від ТМ "Шпалерня"

Широка кольорова палітра фотошпалер із зображенням орхідей - від ніжно-білого до насиченого рожевого і вишневого, дозволить Вам експериментувати і отримати найбільш вигідне поєднання кольорів у Вашому інтер'єрі. Крім того, різноманітність відтінків пелюсток - від яскравого срібного до золотистого, дозволить створити ненав'язливий і витончений контраст із загальною колірною гамою кімнати.

Купити фотошпалери "орхідеї" просто: Вам потрібно зв'язатися з нашим менеджером, який надасть допомогу у виборі якісних і оригінальних шпалер - від зображення до типу текстури та печаті.

Розгорнути